expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

21 Oct 2013

Trendy in Timisoara




Ok guys, so now I have too many unpublished photos that are waiting to be shown here and don't know where to begin. I spent this weekend in Romania with my sister and our boys, celebrating some special dates. Today I decided to show you these photos that were made yesterday in Timisoara, cause pretty much all things you see on me, you can finds in stores currently. I have to admit, I've been a shopping maniac these past few days :) So, I will tell you something more about every piece. First of all, here is this cross body bag I got from Persunmall.com (find it here), that quickly become my favourite. I really love it, color goes well with pretty much anything. Next we have over the knee boots, that are back in the game for this season. I can't be more happy cause I love them. I was looking for ones with high heel, but at the end I optioned for these from Zara with mid heel, perfect for long walks. The skirt is also from Zara, peplum trend is still going on, and the fact that it is made in neoprene gives it the 'must have' atribute. Silver cardigan I got from a local store in Novi Sad, really liked the color. As a cherry on top, we have this amazing pastel pink coat from Stradivarius, a bit oversized, one more must have piece for this fall. What do you think about this trendy outfit, do you like it?
P.S. If you still haven't entered SheInside giveaway, you can do it till tomorrow evening for a chance to winn a 150$ gift card. Click here.


Okej, sada imam već toliko nagomilanih fotografija koje čekaju da se nađu na blogu, da ne znam odakle da počnem. Za vikend sam skoknula do susjedne nam Rumunije sa sestrom i našim jačim polovinama, obilježavali smo neke nama posebne datume. Odlučila sam da danas na blogu vidite te najnovije fotke, nastale juče u Temišvaru, zbog toga što skoro sve stvari koje vidite na meni, trenutno možete naći  u radnjama. Priznajem, 'malo' me uhvatila šoping manija ovih dana :) Jako se rijetko dešava da obnovim svoj garderober sa toliko stvari odjednom, pa ću opisati ukratko svaki komad ponaosob. Krenućemo od ove, trenutno mi omiljene, torbice koja mi je stigla zahvaljujući sajtu Persunmall.com (pogledajte ovdje). Jako je zahvalne sive boje i već je zamišljam u mnogim narednim kombinacijama. Čizme preko koljena su se ove sezone, na moju veliku radost, ponovo vratile u modu, a iako sam tražila crne na visoku štiklu, oduševila sam se ovim parom u Zari. Shvatila sam da u suštini nemam čizme koje imaju petu srednje visine, idealne za šetanje, tako da su ove bile pun pogodak. Suknja je takođe iz Zare, spušteni peplum je ono što je čini 'mush have' komadom za ovu sezonu, kao i neopren, materijal od koga je napravljena. Sivi džemperak sa lameom je kupljen prije par dana u butiku Gloria u Novom Sadu, jednostavno nisam mogla da mu odolim, što zbog kroja, što zbog boje koja se može kombinovati manje više uz sve. Na kraju, kao šlag na tortu, Stradivarius jaknica koja me je oduševila na prvi pogled, pastelno roza boje i savršenog 'oversized' kroja, još jedan 'must have' komad za ovu sezonu. Zanima me da li vam se sviđa ova trendi kombinacija?
P.S. Ukoliko se već niste prijavili, imate vremena do sutra uveče da učestvujete u SheInside nagrađivanju, možete osvojiti vaučer od 150$, kliknite ovdje.

Maja



















bag/torba: Persunmall.com (here)
jacket/jakna: Stradivarius new
skirt/suknja: Zara new
boots/čizme: Zara (here)
cardigan/džemperak: butik Gloria 
sunnies/naočale: Asos



39 comments:

  1. Super si mi, cizme su fantazija!
    Kako ti se svidja Temisvar?
    Ja zivim u Rumuniji zato me i interesuje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panirala sam da napisem utiske, ali je jako dugacak propratni tekst, pa cu napisati u narednom postu, bice jos jedan iz Temisvara :) Meni se svidja grad, odise nekim starim vremenima. Super je za kratki odmor, nije daleko od NS. Trgovi su lijepi, vrijeme nas je posluzilo bas, mogli smo da sjedimo u bastama kafica i jedemo sladoled, sto je rijetkost krajem oktobra ;) Pozz

      Delete
  2. Divne fotografije,bas me znas inspirisati <3

    ReplyDelete
  3. PRELEPO!

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete
  4. jakna je predobra, a ja cekam tu svoju torbicu i super mi se svida, jer je sa srebrnim detaljima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U sustini lanac i kopca na torbi su nesto izmedju srebrne i zlatne. I ja sam mislila da su srebrni kad sam narucila :)

      Delete
  5. Moram da priznam da i nisam veliki ljubitelj suknji ovog kroja :) Ali jakna mi je predivna! I mozda jedina roza stvar koju bih nosila na sebi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odavno se nisam necim odusevila kao ovom jaknom ;)

      Delete
  6. Nikako da obidjem Temisvar, a planiram to odavno. Komadi su super, ne znam sta bih pre izdvojila.

    ReplyDelete
  7. Preslatka ti je kombinacija, divna si! ;)
    A fotke su božanstvene!

    ReplyDelete
  8. Divno, cizme su odlicne!

    ReplyDelete
  9. Svaka cast za jos jedan savrseni post!
    Suknjica i cizmice mi se posebno dopadaju!

    <3

    ReplyDelete
  10. Poslednja fotografija mi je favorit!
    Kao sa ulica najvecih modnih metropola...

    ReplyDelete
  11. opsednuta sam neoprenom, zamalo sam kupila bas tu zara suknjicu,a li na kraju j epala neka crna, sad kad vidim na tebi pozelim da skocim da kupim istu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da znam koja je ta crna, nju je uzela moja sestra, super je :)

      Delete
  12. Jaknom sam oduševljena,baš je divna.. imam slične čizme,baš ču ih morati izvući iz ormara za ovu godinu :)

    ReplyDelete
  13. Odlicna suknja i jakna! Izgledas fantasticno!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Zbog tvog oblika lica mislim da bi trebala da izbjegavas ovakve naocare.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja se slazem ne stoje ti ove naocare sve ostalo je super poz

      Delete
    2. Iskrena da budem, na stranu to sto ih imam dugo i sto ih volim, nisam ni ja bas zadovoljna kako mi stoje na ovim fotografijama. Ali boze moj, samo sam njih ponijela, a oci su mi osjetljive na sunce :)

      Delete
  15. ne znam sta ce to toliko novih stvari odjednom - bilo bi u redu da mi prebacis ovu jaknicu:-) sve mi se svidja, ali nesto imam problem sa ovakvim suknjama, nikako da se naviknem;-)

    ReplyDelete
  16. Jakna i dzemper - savrseni! :)

    ReplyDelete
  17. great look! especially love your bag and jacket!

    http://styleinlove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Divne fotografije i divan outfit:)

    ReplyDelete
  19. Prelepa suknjica i cizme! I ja sam uzela jedne na Asosu i jedva cekam da mi stignu! :)

    ReplyDelete
  20. lovely jacket!!!

    http://thefashionprincessblog.blogspot.it

    ReplyDelete
  21. I'm so glad you visited my city, did you enjoy it?! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes dear, I liked it very much, lovely city :)

      Delete
  22. Čizme su savršene! Suknjica je vrlo simpa,kao i čitav outfit, ali kao pasionirani zaljubljenik u putovanja, voljela bih još fotki :)

    ReplyDelete
  23. Apsolutno sve mi se dopada! Toliko si inspirativna i definitvno si na prvom mjestu blogerki cije postove pratim redovno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mogu reci da mi je ovo omiljeni komentar! :) Hvala ti <3

      Delete
  24. Savrsen sklop boja i jos savrsenija kombinacija :)

    ReplyDelete
  25. Hvala! Nikon D3100 sa objektivom 50mm/f 1.8 G ;)

    ReplyDelete
  26. Las botas son de chorrazo!
    Besos.

    ReplyDelete
  27. great look ! I love your boots ! ♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...