expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

13 Nov 2014

Oversized scarf




I wrote about oversized scarf trend in my last post. Now you can see how I styled it. I always bring in some colors, especially love these autumn ones. Hope you like it!

U prethodnom postu sam pisala o trendu 'oversized' odnosno prevelikih šalova, a danas možete vidjeti i kako sam ja kombinovala taj komad. Uvijek volim da dodam malo boja, pogotovu ovih jesenjih. Nadam se da će vam se svidjeti!

Maja











                  This is how I make my Instagram #fromwhereistand photos ;)


                                                     Follow me on Instagram



jacket/jakna: Stradivarius
shirt/kosulja: Sheinside (here)
pants/pantalone: Stradivarius
shoes/cipele: Zara
bag/torba: Michael Kors
scarf/sal: Stradivarius - new

19 comments:

  1. Super boje! Izgleda da su Stradivarius šalevi i brugundy boja dobitna kombinacija! :)



    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Beautiful colors, love the look! :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Odlična kombinacija, boje su prelepe!

    ReplyDelete
  4. Sto se mene tice, cista desetka :) ;*

    ReplyDelete
  5. Odlican outfit za jesen, svidja mi se sal!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  6. Divan sal :)) bas sam ga gledala neki dan!

    ReplyDelete
  7. prelepe boje i sal je mnogo lep:)

    ReplyDelete
  8. Prelepe boje!!! Prelepe! http://lamiastoria018.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. I love this color combo!

    Hope you'll enter my Joico x Bare Minerals giveaway: http://withlovefromkat.com/holiday-hair-tutorial-with-easy-updo-and-side-braid-with-holiday-makeup-tutorial-from-joico-and-bare-minerals/

    x Kat
    www.withlovefromkat.com

    ReplyDelete
  10. Love ur scarf..n that jacket too!

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete
  11. Ne znam da li je neko odelo takvim šalovima ove jeseni, a ja još uvek moram čekam hladnije dane ;) Predivan je i boje su savršeno uklopljene :)

    ReplyDelete
  12. Bas mislim da je sad vreme da napravis novi korak na svom blogu. Da ne bi postalo suvoparno recimo možeš da pravis mjesečne favorite, ako ne volis da se snimas možeš da pišeš. Mnoge djevojke interesuje npr.nacin na koji njeguješ kosu, trikovi u sminkanju, omiljene stvari, možda neko i želi da zna kako mirises... Nadam se da ce me ostale djevojke podrzati i da ces uvesti te promjene, cisto da malo osvježiš stanje. Da uz predivne stajlinge saznamo još po koju stvar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvo da ti se zahvalim ;) Ja sam zaista zahvalna za svaku sugestiju koju mi uputite, cesto i usvojim i nesto promjenim ako smatram da je u redu. Ovo sto ti predlazes je drugacija koncepcija bloga od one koju ja zelim. Ovo nije moje zanimanje, blog je samo hobi, nastao iz radoznalosti i velike ljubavi prema modi i fotografiji. Ja sam dakle 'atipicna blogerka' koja ne snima video zapise, ne pravi postove mjesecni favoriti i slicno, sto radi vecina blogerki :) Da se odmah ogradim, ne smatram da je to pogresno. I sama volim ponekad da pogledam takve postove ali to prosto nije moja sfera interesovanja da bih o tome pisala. Nisam ekspert za sminku, ne mijenam kozmetiku na mjesecnom nivou, koristim iste proizvode godinama, mislim da sam u nekom od komentara vec pisala o tome. Sve to moze da stane u par recenica. To su stvari koje prijaju mojoj kozi i kosi, ali ne smatram da sam kompetentna da dijelim savjete u toj oblasti. Smatram da svako treba da pise o onome u cemu misli da je dobar, tako cete pronaci mnostvo dobrih 'beauty' blogerki kod nas, cije blogove i sama rado posjecujem. Sto se tice moje sfere interesovanja i odredjenih rubrika koje sam na pocetku pisanja bloga planirala da uvedem, one bi se odnosile recimo na postove sa receptima, razne DIY projekte, mozda cak i izradu nakita. Medjutim, da budem iskrena, u poslednje vrijeme ne znam ni kako uopste stizem da pravim outfit postove. A oni mi od svega nabrojanog oduzimaju najmanje vremena. Dok bi mi za samo jedan npr. recept post trebao skoro cijeli dan, a ja osim vikenda koji provodim sa porodicom nemam slobodne dane. Tako da sam odustala od prvobitne ideje ;) Vjerujem da mozda postaje monotono gledati samo kombinacije, tako da obecavam da cu se potruditi da tu i tamo ubacim, ako nista, neki post inspiracije. Oprosti na ovako opsirnom komentaru ali dobijala sam ovakvih pitanja i ranije, pa da obrazlozim ;) Pozz!

      Delete
  13. I like this pop of colors. Great look

    http://irinasenina.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Muy guapa! Me gusta la combinación.
    Un beso!

    ReplyDelete
  15. Jako su lepe boje u ovoj kombinaciji, prave jesenje. :)

    ReplyDelete
  16. super Majo....ja sma nova pa ako moze da se pratimo kiss http://stylebysanjaa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...