expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14 Apr 2015

The '70s are back


Guess '70s are back. This is my way of interpreting those vibes. Honestly, it's not something I would like to wear every day ;) Flare jeans can hardly replace boyfriend or skinny ones. But once in a while, for a change, I wouldn't mind wearing it. What's even better, if you can fit in some of your old flared jeans, like I did. These ones are nearly ten years old ;) What's your opinion on this kind of jeans?

'70-te u mojoj izvedbi. Volim da probam različite stilove, mada iskreno ovo nije nešto što bih nosila svaki dan ;) Iako su široke traperice (ili zvoncare kako smo ih nekad zvali) trenutno ponovo aktuelne, teško da mogu zamjeniti boyfriend ili skinny džins. Međutim, obući ih ponekad, za promjenu, meni je sasvim Ok. Još ako se možete uvući u neke stare (da ne morate kupovati nove), kao npr. ja u ove od prije desetak godina, tim još bolje ;) Kakvo je vaše mišljenje o ovim farkama?

Maja









This is how I take #selfie for Instagram :) Follow me @balkanstylebymaja


bag / torba : Choies (here)
jacket / jakna : Rossodisera
blouse / bluza : Romwe
jeans / farke : Roxy
shoes / cipele : Zara
hat / sesir : Asos


9 comments:

  1. Anonymous14/4/15 21:32

    Prelepo :)

    ReplyDelete
  2. Fantastičan šešir! :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous14/4/15 22:04

    Divna ti i divne sedamdesete!!!Ljubav i bezbriznost.Odlican post,kombinacija za 10..pozz Nina

    ReplyDelete
  4. Vau! :) Odlično stilski i koloritom uklopljeno.

    http://dearcreditcard.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jako lepo, jakna mi se posebno dopala :)

    ReplyDelete
  6. I meni je tesko prebaciti se u zvoncare, mada mi se bas dopada da ih vidim na drugima, i u ovoj tvojoj izvedbi su mi odlicne! :) i opet perfektno kombinovanje nijansi :) ;*

    ReplyDelete
  7. Super je kombinacija, ja baš volim zvoncare u odredjenim kombinacija, samo mislim da nažalost nisam dovoljno visoka da bi ih nosila. :)

    ReplyDelete
  8. super sve,ali farke ne,ne i neee! Ma nema šanse, imam slične ovakve Esprit i one su mi ono za "po kući" tipa "žao mi da bacim" :D ali prije 8-9 godina su mi bile naj! :)

    ReplyDelete
  9. Dijelimo isto misljenje, i ja imam jedne stare dobrih 10 godina koje obucem s vremena na vrijeme. Mislim da super idu sa stiklama :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...