expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

26 Mar 2013

Make a statement





I wouldn't describe my style as a classic one. No! Hey but don't get me wrong, I like to see someone who can handle that minimalistic style, black, white, gray, monochromatic, strict shapes. But not me! I find it a little bit boring. Fashion is here so we can play with it. That's why instead of classic trench which most would choose in beige or black, I choose this one, printed, colorful. It's a statement peace that can change your outfit in a second.
I was supposed to tell you enjoy your day, but since the weather here is so terrible I doubt anybody can enjoy it, so make yourself warm, pour a cup of tea and read your favorite blogs :)

Svoj stil ne bih opisala kao klasičan. Nikako! Da me ne shvatite pogrešno, volim da vidim kada neko zna da nosi taj minimalistički stil, crno bijelo, sivo, monohrom, ravne linije, krojevi. Ali to ne važi za mene. Meni je to nekako pomalo dosadno. Moda je tu da bismo se s njom igrali. Zato umjesto klasičnog "trenč" mantila koji bi većina izabrala u recimo bež ili crnoj boji, ja biram ovaj, upečatljivi, sa printom, koji nosi cijelu kombinaciju. "Statement" komad rekla bih.
Inače bih vam rekla uživajte u današnjem danu, ali čisto sumnjam da neko može da uživa po ovakvom vremenu, zato se ušuškajte, napravite sebi čaj i pregledajte vaše omiljene blogove :)

Maja

















trench coat/mantil: Non branded, from Spain
pants/pantalone: Stradivarius
shirt/košulja: H&M
shoes/cipele: Barbara Bucci
bag/torba: Vintage
bracelet/narukvice: Aldo
watch/sat: Asos
sunglasses/naočale: Non branded

19 comments:

  1. Kako je fora mantil, boje su predivne i super si ovo kombinirala, mozda mi je ovo najdrazi tvoj do sada, bas se sve fino poklopilo, lajkk :**

    ReplyDelete
  2. Anonymous26/3/13 18:30

    Mnogo mi se svidja.Boja torbe i hlaca prelijepa,a mantil je savrsen ! Pozz

    ReplyDelete
  3. Mantilic je cisto savrsenstvo!

    ReplyDelete
  4. Anonymous26/3/13 22:37

    Majo, sa nestrpljenjem očekujem svaki novi blog. Samo naprijed. PS: Ne sumnjam da bi jednako oduševljenje izazvala i neka noćna varijanta. Samo ideja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne svidjaju mi se fotografije po mraku,ali sam razmisljala sada kada se jos malo produzi dan, da se spremim ranije za grad, pa da uslikam dok jos ima svjetlosti :)

      Delete
  5. Odusevljena sam, outfit je zaista savrsen!


    <3

    ReplyDelete
  6. Sve je lepo, ali torba i cipele su mi savrseni <3

    ReplyDelete
  7. Sve pohvale. Cipele su mi vrh.

    ReplyDelete
  8. Hvala djevojke divne ste <3
    Thanks to all of you lovely girls <3

    ReplyDelete
  9. mene odusevljava kolorit, kako u ovom slucaju, tako i u prethodnim postovima.. podrzavam hrabrost u kombinovanju i zaobilazenje klasike!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Jako mi se svidjaju one majice koje pravis, ovih dana cu da narucim jednu. Nisi trebala da stavis onoliki izbor motiva ne mogu da se odlucim :)

      Delete
    2. :) Bas mi je drago da ti svidjaju! Verujem da ti nije lako odabrati, pogotovo sto idu uz tvoj fazon pun kolorita... ako se uspes odluciti, tu sam :)

      Delete
  10. Anonymous27/3/13 20:32

    Volim bojeee kao i ti samo se ne usuđujem često da eksperimentišem.Sve pohvale i jedno pitanje-ko te fotografiše i koji aparat koristiš?Fotografije su divne,pozz. Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! U ulozi fotografa se najcesce nalaze momak i sestra, ponekad i mama :) U ovom postu sestra je bila iza fotoaparata. Nikon D3100 18-55 VR objektiv. Pozz

      Delete
  11. Anonymous27/3/13 21:41

    Volim devojke koje ne moraju po svaku cenu nabaciti na sebe brendirane komade a ti si jedna od njih.Vidim nosiš šivane stvari,naočare i mantil koji nisu brendirani i to mi se mnogo sviđa.Osećaj za lepo se ne može kupiti.BRAVO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se u potpunosti! Ovo mi je jedan od najdrazih komentara do sada, hvala puno zaista <3

      Delete
  12. Mantil liči na nešto što bi Desigual uradio. Odlično uklopljeno! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasla sam ga u jednoj maloj radnji u Barseloni i mene je printom podsjetio na Desigual :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...